Deze weblog richt zich op startende ondernemers die hun onderneming om één of andere reden niet kunnen laten groeien. Deze valkuilen bestaan echter ook het lanceren van nieuwe producten of het veroveren van een nieuwe markt.
Dit is het vervolg op een eerder artikel. De eerste 5 punten kun je lezen in het artikel 10 Tips voor een goede weblog: deel 1.
Een link naar een pagina over jezelf, met een korte biografie, is eigenlijk essentieel. De lezer wil weten wie de weblog schrijft. Een gevoel van vertrouwen komt voort uit het kennen van de auteur. Hetzelfde geld voor een foto van de auteur.
Pas als je denkt de auteur kent wil je meer lezen van dezelfde auteur. Deze abonneert zich dan misschien op de RSS-feed of gaat volgen op twitter. Het maakt ook de stap naar het afnemen van producten of diensten kleiner.
Als je wilt dat je website hoog staat in Google bij bepaalde woorden, zal je vroeg of laat moet gaan bezighouden met SEO. SEO staat voor Search Engine Optimalisation en draait allemaal om het optimaliseren van je website voor zoekmachines.
Over zoekmachines wordt een hoop geschreven en gezegd. Helaas is niet alles waar, 6 mythes op een rij:
Denk even goed na. Hoe vaak heb je vandaag je telefoon bekeken. Zijn er nog berichten? Heb ik mail? Even snel iets Googelen. We raken steeds meer en meer gewend om continu in contact te staan met de buitenwereld en daar ook mee te communiceren. Ongemerkt gaat onze economie daar in mee.